Ένας χειμώνας που μυρίζει καλοκαίρι!

Ποιος είπε ότι ο χειμώνας είναι συνδεδεμένος με τη ρουτίνα της καθημερινότητας;

Είναι γεγονός πως ζούμε σε μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου με υπέροχο κλίμα και τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια. Έτσι, κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε μοναδικές αναμνήσεις σαν αυτές που θυμίζουν τα γλυκά ξέγνοιαστα καλοκαίρια.

Κάθε χειμώνας κρύβει μέσα τους πολλές ηλιόλουστες μέρες, κάτι που αποτελεί ευκαιρία για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις. Η λαχτάρα για εξορμήσεις σε κάποιο ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα ή σε κάποια παραλία με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και τους μήνες που οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές. Εξάλλου, για τους περισσότερους από εμάς, η διάθεση να χορτάσουμε κάθε στιγμή ήλιου, υπάρχει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Και όπου υπάρχει ελληνικός ήλιος και φίλοι, υπάρχουν απολαυστικοί μεζέδες και ούζο. Παρεΐστικο, αρωματικό και φίνο, το ούζο μας ταξιδεύει στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Το θέρος στην καρδιά του χειμώνα έχει την ίδια δροσερή γεύση, πίνοντας ένα ποτηράκι ούζο κάνουμε ένα διάλειμμα από το την καθημερινότητα, αφήνουμε για λίγο το χειμώνα στην άκρη και ζούμε ανέμελες και ήρεμες στιγμές. Το ούζο είναι γέννημα θρέμμα της ελληνικής ψυχής και ανακουφίζει, αρωματίζει και ευφραίνει το πνεύμα. Οι μέρες με ούζο έχουν αισιοδοξία, χαμόγελα, φως και ελευθερία, μας δίνουν αισιοδοξία.

Είτε πιείτε ένα ουζάκι δίπλα στη θάλασσα, είτε με θέα την Ακρόπολη, είτε όπου αλλού ανά την Ελλάδα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με καυτερά φαγητά για αυτό και μπορείτε να το απολαύσετε με συνοδεία ενός νόστιμου θαλασσινού σεβίτσε.

Νόστιμοι μεζέδες στο τραπέζι, ποτήρια με γαλακτερό ούζο, ήλιος και οι χειμερινοί μήνες περνάνε ευχάριστα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Λίγο θάλασσα, λίγο ούζο και καλή παρέα είναι αρκετά για να ζήσουμε έναν χειμώνα γεμάτο μικρά καλοκαίρια!